Wednesday, January 11, 2012

How to Train Your Dragon 2

Well, let us forget about the 'INCIDENT', shall we? Now focus on How To Train Your Dragon 2...
So, sapa taw pasal cerita ni??

------------------------------ *****TUT TUT TUT TUT****---------------------------------

Memang x ada orang yang tahu, sebab cerita ni not yet released. Tapi akan released pada tahun 2014 nanti.
Sebenarnya cerita ni antara cerita favourite aku. Best sangat!! ^_^

Lagipun Toothless tu comel sangat, macam kucing.. Huhuhu

inilah Toothless..
CUTENYE....

Tuan Toothless lak, aku lupa nama apa.. sebab aku xminat pun tuan dia tu.. Aku just minat ngan Toothless je..
Rasa macam nak cari bantal peluk Toothless.

Cerita How To Train Your Dragon yang pertama best.. If korang xtgk lagi, patut tengok.. Aku xpernah jemu tengok cerita tu, xtaw la berapa kali khatam dah.. xdapat aku kira.

Well, bagi aku memang best la, sebab aku ni macam budak- budak, minat tengok cerita gitu. Cerita apa yang aku xtengok.. semua aku tengok, Shrek, The Wild, Ice Age, Cars, 9, Coraline, Finding Nemo, Peguin in Madagascar, Rio and macam- macam la lagi.. Tapi, cerita ni antara cerita yang aku paling suka.

Sebabnya, ia menghiburkan, dan dapat menghilangkan stress aku. And, one more thing, cerita ni pesan kepada kit agar jangan judge something based on the cover sahaja. And of course, dia ajar kita tentang nilai persahabatan.

So, aku memang xsabar nak tunggu HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 2.. 
Apa akan berlaku pada Toothless ye??
Hurmm...
I don't know.. can't wait to see them..



Toothless ala- ala model..
COMEL kan?
?

Ni masa Toothless marah pasal ada orang sentuh tuan dia..
then dia macam merajuk la...
ALALALA.. COMELNYE..
Sekian sahaja..
TQ
~ May be peace upon you ~

6 comments:

  1. Replies
    1. cute kan??
      Toothless tu sebijik macam kucing pangai dia..
      cuma badan je besar..
      wish Toorhless with me.. :)

      Delete
  2. kalau suka.. tunggu la 2014 nanti..
    insyallah buleh tgk Toothless lagi..
    :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. ntah.. betol2 lupe.. sbb xambik kisah pasal tuan dia.. hehehe :)
      cume terbayang dalam kepala ni dorang ni kaum viking...

      Delete